Резултати

Резултатите од спроведените активности кај пчелните семејства од A. m. macedonica може да се најдат на подлинкот Резултати оглас【送料無料+2大特典+チェア付き】2017年度 イトーキ 学習机 カモミール フリーワンタイプ+チェアセット GCH-F92-L77WAS GCH-F92G-L77WAS KM47-82 KM97-8. Со кликање на подлинкот ќе ги добиете просечните информации на ниво на месец или годинаサンワサプライ Aデスク(幅1200×奥行き700mm)オフィス机 ホワイト[ALD-12070N]【送料無料※沖縄・離島除く】, додека за детално пребарување на податоците по пчелно семејство[送料無料]ハワイアンペアリング プラチナリング 結婚指輪 PT900 結婚記念リング ハワイアンジュエリー2本セット ミル打ち ハワジュ hawaiiブライダルジュエリー 【楽ギフ_包装】0824カ, пчеларник, месец, година или друг анализиран период неопходно е да бидете член на здружението и да имате пристап до MacBee intra.

Во следната табела е наведена методологијата и динамиката на редовните контроли за следените карактеристики во една година.

tabela-karakteristiki
Карактеристики/параметри, методи, критериуми на оценување, вредности и време на тестирање (модифицирано од Büchler et al., 2013). * Оценките може да бидат изразени и со децимали (пр. 1,5; 2,5; …). Деталниот опис на методите за оценка на наведените карактеристики и параметри ќе бидат достапни на www.smartbees-fp7.eu/extension.