Day: April 25, 2019

Одржан работен состанок на MacBee во Кавадарци

На 7 април 2019 година, на пчеларникот на членовите на MacBee, Цветанка и Горан Колеви во Витачево, Кавадарци, беше одржана работна средба на здружението MacBee. Состанокот беше искористен за разгледување, дискутирање и утврдување на повеќе активности и битни сегменти од работењето на здружението кои се најдоа на дневниот ред на средбата. Домаќините, Цветанка и Горан […]

Read more