Ден: д.м.г

IV СЕМИНАР ЗА НАЦИОНАЛНИ КООРДИНАТОРИ ВО РАМКИТЕ НА SMARTBEES ПРОЕКТОТ, ЛУКОВИЦА, СЛОВЕНИЈА (16 И 17 МАЈ, 2018)

На 16 – 17 Мај, во организација на Институтот за пчеларство од Кирхајн, Германија, во соработка со Словенскиот пчеларски сојуз, во зградата на Словенскиот пчеларски сојуз во Луковица се одржа четвртиот семинар за националните координатори за селекција  во рамките на проектот SMARTBEES. На семинарот учествуваа 18 национални координатори од 13 држави (Италија, Белгија, Романија, Србија, […]

Read more