Ден: д.м.г

Успешно одржан настанот „Пчеларски ден – знаење и дружење 2018“ (Фотогалерија)

На 28 јануари 2018 година, на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје беше одржан настанот „Пчеларски ден – знаење и дружење 2018“ организиран од MacBee. Настанот го посетија повеќе од 170 пчелари од целата држава. Освен презентациите, размената на искуства и дружењето, посетителите имаа можност да ги погледаат најновите понуди на пчеларска опрема и […]

Read more